Wap Alto čistilni sistemi d.o.o.
Čistilna tehnika za vsakogar
Tel: 01 520 62 00
E-mail: prodaja@wap-alto.si

Čistilni stroji priznanih svetovnih proizvajalcev

Od leta 1991, ko je bilo podjetje Wap Alto ustanovljeno, nudimo kupcem čistilne stroje najboljših svetovnih proizvajalcev. Nilfisk ALTO je v svetu eden vodilnih proizvajalcev čistilnih strojev za pranje na visoki pritisk do 250 barov, industrijskih sesalcev, aparatov za mokro čiščenje in pometanje tal. Den Sin, član skupine Nilfisk Advance, nudi čistilne stroje za pranje na še višji pritisk do 2500 barov.

Visokotlačni čistilni stroji Den Sin do 2500 barov so namenjeni za čiščenje v pomorstvu, gradbeništvu, naftni in avtomobilski industriji, poljedelstvu in drugje. DEN-SIN čistilni stroji so namenjeni tudi odstranjevanju barv, grafitov in rje z jeklenih in železnih površin, čiščenju gradbenih odrov, odstranjevanju apnenih oblog in alg, brezprašnemu peskanju in celo za odstranjevanje ali rezanje betona.

V Wap ALTO smo pri svojem izboru zastopanih znamk čistilnih strojev osredotočeni na kvaliteto, tehnološke inovacije in dizajn.

Ponudbi vrhunskih čistilnih strojev proizvajalcev Nilfisk Alto in Nilfisk Advance smo pridružili še čistilne stroje za pranje rezervoarjev in sodov proizvajalca Peter Moog ter Mosmatic profesionalna oprema za visokotlačne čistilne stroje.

S strani proizvajalcev smo deležni popolne strokovne podpore, strokovno znanje nenehno izpopolnjujemo. Zahvaljujoč dolgoletnim izkušnjam čistilnimi stroji najdemo rešitev za še tako zahtevna čiščenja v različnih pogojih in okoliščinah. Po potrebi vas tudi obiščemo na vašem objektu in vam svetujejo o primernih čistilnih strojih, ki rešijo vaš problem čiščenja.

Čistilni stroji Kliknite tu za katalog visokotlačni čistilni stroji - vročevodni.
Eden od modelov čistilnih strojev Nilfisk Alto Neptune
– v pogovornem jeziku poznan še vedno kot »Wap«.


Čeprav se je nemška tovarna Wap, ki je leta 1957 začela izdelovati visokotlačne čistilne stroje, leta 2001 preimenovala v ALTO, se je ime Wap prav zaradi uveljavljene kvalitete v pogovornem jeziku uporabnikov ohranilo.

« nazaj
« nazaj na seznam

Natisni stran natisni stran Priporočite nas priporočite nas